billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Noorbo Handelen i Torvehallerne

Kender du konceptet bland-selv-slik? Det her er voksen-versionen. Noorbo som holder til i Torvehallerne i København sælger nemlig alt fra whisky til calvados, cognac, rom, likør og selvfølgelig gin i løs vægt. Alt hvad de har på hylderne sælges fra 2- til 700 ml og starter ved en pris på 15 kr. Det betyder, at når du har smagt på det meste og fundet din favorit, ved du hvilken flaske, du skal have med hjem. Jeg har altid syntes at det sjoveste ved bland-selv-slik, er at få lov at blande det, men i det her tilfælde er det lige så sjovt at smage det. Jeg smagte lidt forskelligt – den søde ekspedient er snakkesaglig og fortalte røverhistorier og det resulterede selvfølgelig i, at jeg gjorde et røverkøb og gik ud af butikken med gin under armen. 700 ml til 246 kr.

Nu har jeg smagt lidt mere på den og jeg synes faktisk den er god. Den dufter relativt sprittet og er ikke så fin i sin smag – især hvis den sammenlignes med andre gin til ca. 250 kr. Til gengæld smager den rigtig dejligt, den har tydelige undertoner af enebær og citrus og det kan jeg godt li’. Er den pengene værd? Den er oplevelsen værd – men nu synes jeg også at Torvehallerne en lørdag formiddag er et herligt sted, hvor det summer og man er omgivet af mennesker der ligesom en selv, forsøger at maximere deres dyrebare weekend. Betjeningen er smadder hyggelig og de søde piger hjælper gerne på vej og fortæller detaljeret om produkterne på hylderne – men det aller bedste er, at man kan smage på det hele for bare 15 kr/glasset og derefter have sin egen mening om det hele.

Det er klart en oplevelse værd.

24.15

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.