Bog II: GIN! Historie – Opskrifter – Ginkartotek

For sat*n og hele hule hullahop, hvor har jeg glædet mig til det her! Jeg har lige fået et eksemplar af min nye bog “GIN! Historie – Opskrifter – Ginkartotek” ind ad døren, direkte fra trykken. Den er blevet lige som jeg håbede på – skide flot!

GIN er min/WhyNotGin’s anden bog og helt anderledes end Gin, Tonic & Tilbehør. Den er meget større og meget mere omfattende. De 221 sider byder bl.a. på en tidslinje over historiens mest ikoniske gincocktails. Et gin-map i London. Den introducerer ginhjulet, som helt sikkert vil inspirere til nye gineventyr. Og så har den et ginkartotek, med mere end 100 forskellige ginner, som både formidler fakta om de mange ginner og historier om de personligheder, der står bag den fascinerende enebæreliksir.

Forudbestil den allerede nu:
GIN frigives i handelen 1. september, men den kan forudbestilles allerede nu:
https://whynotgin.dk/ginbutik/forudbestil-gin/

OBS: Ved forudbestilling sendes bogen med PostNord d. 31/8-17 til den oplyste adresse.
*Det kan tage op til 5 hverdage at sende med PostNord.

Hvis du vil have det, signerer jeg meget gerne din bog. Bare skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

Jeg har glædet mig ustyrligt til at vise jer, hvad vinteren er gået med og jeg håber, at det kommende efterår står i ginens tegn. Jeg håber også, at I har lyst til at dele gin-glæden. Jeg har i hvert fald glædet mig til at dele den med jer.

Kh Iben

vil dine venner også læse den? Del gerne

Facebook
LinkedIn
Twitter