Bogsignering i Magasin Lyngby & Kongens Nytorv

Jeg har fået lov til at besøge Magasin med min nye bog GIN. Histoire – Opskrifter – Ginkartotek. Jeg har tænkt mig at tage lidt gode sager med, så der vil være smagsprøver på et par af bogens bedste opskrifter. Jeg har også en kuglepen med, hvis nogle kunne tænke sig en personlig hilsen i bogen – hvilken gin-gave, var 😉

Jeg håber vi ses:
Fredag d. 15/12-17: Magasin Lyngby kl. 15-18 i Herreafdelingen
Lørdag d. 16/12-17: Magasin Kgn. Nytorv kl. 13-16 i “Køkkenest”

Jeg har faktisk også haft en snak med Magasin om det dér med gin. Læs hele interviewet her.

Rigtig god weekend!
Kh Iben

Flere spændende indlæg om gin

WhyNotGins Påske Ginsmagning

Foråret står for døren, vintergækkerne titter frem og lige om lidt skal havemøblerne støves af – og så er det