En mellemtid på selvforsyning – hjemmedyrkede agurker til Hendrick’s Gin

Jeg har tidligere fortalt at jeg d. 24. maj sagde ja tak til at deltage i konkurrencen om at vinde en KÆMPE flaske Hendrick’s Gin på 15(!!) liter. Det eneste jeg skulle gøre, var at dyrke den fineste agurkeplante med de sprødeste og mest saftige agurker. Nemt, tænke jeg. Da konkurrencen var forbi stod jeg med en sølle spire, der ikke var meget værd og absolut ikke havde udsigt til at jeg kunne høste agurker. Jeg har dokumenteret de sørgelige resultater i dette indlæg.

Det har siddet lidt i mig. Både at jeg ikke vandt 15 liter Hendrick’s Gin, men også at jeg ikke kunne passe en plante. Jøsses! Det har jeg rettet op på. Jeg har passet, plejet, nippet og nusset den plante lige siden. Jeg havde endda arrangeret barnepige til den, mens jeg selv var på ferie og så har jeg har døbt den ”performeance planten”, bare så den vidste, hvilken vej vi skulle ned ad.

Og se den engang. Det ser sørme ud til at jeg er selvforsynende med agurker til en eftermiddagsdrink – måske bliver det mere a la cornichoner, men who cares?!

Nårh men det var bare det – hej hej!

Kh en meget stolt agruke-plante-indehaver!

vil dine venner også læse den? Del gerne

Facebook
LinkedIn
Twitter