Forberedelser til Gin & Tonic Pop Up Bar 3.0

Forberedelserne til Gin & Tonic Pop Up Bar 3.0 er i fuld gang og traditionen tro (jah nu er det jo efterhånden en tradition, eftersom første gang bare er en enkeltstående begivenhed, anden gang en gentagelse og først tredje gang en tradition) har jeg ydmygt kastet mig over opgaven, at få sammensat et prangende cocktailkort til dagene.

Ligesom til de to foregående Pop Up Barer, laver jeg et Gin & Tonic Cocktailkort med mine bud på VIRKELIG frække match mellem gin, tonic og tilbehør. I kender konceptet og ved, at har I selv en anden kombination, så er der fri mulighed for mix og match på dagen.

Jeg ælsker at sammensætte nye Gin & Tonic Cocktails, så lige nøjagtig den her opgave på to-do-listen, er en af dem, jeg holder særdeles meget af. Ambitionen er at sammensætte et cocktailkort med lidt til enhver smag. Noget tørt og enebær-støvet, noget blomstret og mildt, noget citrusfrisk og bittert og selvfølgelig noget urtet, noget nyt, noget kendt og noget klassisk – eller som minimum nyklassisk.

Jeg bruger selvfølgelig de principper jeg skriver om i Gin, Tonic & Tilbehør, når man gerne vil opgradere sin Gin & Tonic fra long drink til imponerende cocktail. Hvis du har læst min lille bog, så ved du, at der er en tjekliste med 5 punker, man bør skulle igennem, når man gerne vil imponere med sine G&T’s. Og når man kommer til ”Tilbehør” eller garnish, så slår jeg på tromme for, at man lader sig inspirere af ginens botanicals eller smagskombinationer, der harmonerer særligt godt med ginens botanicals. Simpelthen så Tilbehøret kommer til at fungere som en smagsforstærker, et twist, noget der fremhæver eller nedtoner afhængig af ønsker og præferencer.

Jeg er svært tilfreds med resultatet af flere dages arbejde, der endeligt er kulmineret her til formiddag og over middag. Pop Up Barens Cocktailkort bliver det mest varierede, luksuriøse og imponerende, WhyNotGin har stået bag til dato!

Der er bare én ting: Jeg har fundet et g-e-n-i-a-l-t match mellem en specifik gin, en vidunderlig tonicvand og banan. Ja du læste rigtigt; frisk banan. Det afrunder ginen på en helt genial måde og skaber den vildeste harmoni i Gin & Tonicen, men jeg ved sgu ikke om I/vi er klar til Gin & Tonics med frisk banan. Hvad tænker I?! Er vi der?! Jeg afslører selvfølgelig hverken gin eller tonic, da det er en hemmelighed frem til Pop Up Baren.

Umiddelbart ville jeg selv rulle med øjnene og tænke vorherre bevares, hvis der var nogle, der begyndte at putte banan i min G&T. Jeg skulle nok få det vanvid stoppet i en vis fart! Sagen er bare, der ligger en virkelig kæk G&T-oplevelse med banan.
Jeg er ikke selv den store banan-spiser ellers, men iih du milde – her fungerer det!

Jeg har brug for jeres hjælp – lad mig høre hvad I tænker.

Jeg behøver næsten ikke sige, at jeg glæder mig bare fuldstændig vanvittigt til sommerens vildeste Gin & Tonic Fest d. 6. – 7. – 8. juli, vel?!

Kh Iben

 

 

vil dine venner også læse den? Del gerne

Facebook
LinkedIn
Twitter