billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

#Fredagsdrink Baklava Martini

Så er det sørme blevet fredag endnu en gang og heldigvis for det da!

Der er så meget at fejre den her uge, og det har jeg tænkt skulle ledsages af denne dessert-udgave af en Martini.

Jeg synes lige så godt, vi kan fuldende ugens dessert-tema med denne herlighed. Drinken kan udemærket udgive sig for at være en dessert i sig selv eller som “en lille ekstra sag”. Det er selvfølgelig en anelse subjektivt vurderet, men jeg vælger til enhver tid cocktail/drink/(alkohol) over klistret dessert. Men anyway herfra er den godkendt! Den er lækker luftig og dyb i sin smag som især kanel og æggehviden sørger for.

Det skal du bruge

  • 3 ml. Ameretto
  • 9 ml. Tanquery Gin
  • 3 ml. Creme de Cacao
  • 4,5 ml. sukkersirup (halv/halv vand & sukker)
  • Et skvis kanel
  • 3 tsk. æggehvide
  • én stjerneanis på toppen

banner1

Mix Ameretto, Tanquery, Creme de Cacao, sukkersirup & kanel i en shaker – husk at putte is i! Shake den hårdt et minutstid. Server den i et martiniglas (husk at si isen fra! Der er aldrig is i en Martini) og pynt med stjerneanis.

Smagen er dyb og rund. En anelse sød, men ikke så sød som man kunne forestille sig. Ginen og æggehviden sørger for at det ikke klistrer i munden, men derimod giver en krydret og cremet oplevelse. Jeg forsøger at sælge den godt ind, men det er simpelhen fordi den er god, og bedre end jeg selv havde kunne forestille mig, første gang jeg blev præsenteret for den.

Jeg håber også I har noget, der skal fejres og måske endda med Baklava Martini

Rigtig god weekend

– Iben

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.