billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

#Fredagsdrink Noorbo & Fentimans

Det er fredag og vi skal ha’ Gin & Tonic! Der har været fuld fart på hele ugen og weekenden lader til accelerere – yeah! Inden det virkelig går løs satser jeg på, at fange min kæreste sidst på eftermiddagen til en G&T. Jeg planlægger at vinde over ham i backgammon med gin & tonic on the side!

Ginen er fra Noorbo Handelen som du kan læse mere om her  og er en oplagt gin-&-tonic-gin. Tonicen er fra Fentimans og selvom det er en lille sag, sådan en Ferntimans, så mener den det alvorligt. Det er nemlig en smagsbombe udenlige og indeholder urter som kaffir, limeblade og enebær, men domineres af citrus og kinin. Især undertonerne af enebær gør det rigtig godt sammen med ginen og sørger for, at det er den, der er i fokus. Som en lille something har jeg lagt lidt rosemarin i glasset. Men pas på med dosseringen, den er kraftig i både smag og duft.

Resultatet er – lækkert – næsten læskende og fuld af smag. Jeg er fan!

Jeg bruger

  • 4 cl. Noorbro gin
  • 12 cl. Fentimans tonic water
  • En smule rosmarin

Der er prøvesmagt så ønsk mig held & lykke med backgammon’en.

Enjoy & god weekend -Iben

Blog 1

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.