billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

#Fredagsdrink the Good Old Tom

TGIF!!!!

Jeg trænger til noget der for alvor indikerer weekend is here!! Derfor skal der laves the good old Tom – Tom Collins. Jeg synes ikke man behøver, at gøre tingene mere komplicerede end de er og det er Tom Collins ikke. Simple is sexy og den her fungerer! Den smager de fleste og reguleres let i forhold til surhed og sødme. Min servering er en smule tøset, men sådan kan jeg li’ den!

Jeg bruger

  • 4 cl. gin – i dag en klassiker som Gordon’s gin – London’s finest!
  • 2 cl. friskpresset citronsaft – du kan godt glemme Schweppes lemon
  • 6 cl. danskvand
  • 1 tsk. flormelis (med top)
  • Masser af isterninger og citron på toppen.

Bland alle ingredienser i en cocktailmixer og rør forsigtigt flormelisen ud. Fyld is i dit glas og hæld drinken over. Pynt med citronskal. (Det gør ikke noget, at ginen ikke er “finere” end Gordon’s. Med syren fra citrusfrugterne og sødmen fra flormelis, må der stadigvæk godt være lidt tilbage, der indikerer gin. Det sørger Gordon’s for på glimrende vis).

Tip: Skal den være en anelse mindre simpel kan du overveje halv-halv i forhold til citron og lime – det’ friskt. Skal du virkelig imponere, så tilsæt en lille bitte smule Angostura Bitter for at få lidt mere dybde og krydret smag. Det kan jeg selv ret godt li’.

 

Cheers ladies and gents

Collage t. blog

 

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.