billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

GIN Banko d. 11. november kl. 16-17.30

Måske er det ikke gået din næse forbi, at jeg/WhyNotGin har inviteret til Gin & Tonic Pop Up Bar d. 10. & 11. November – en gin-begivenhed du under ingen omstændigheder vil misse, hvis du bare begejstres det mindste ved tanken om verdensklasse gin og ispiskinde kolde Gin & Tonics, serveret til perfektion. Der er selvfølgelig fri éntre og alle G&T’s koster 75 kr.

Det er næsten blevet kutyme at Gin & Tonic Pop Up Bar’erne ikke er nok i sig selv, men at vi igen og igen kommer til at smide et eller andet, mere eller mindre gakket gin-event oven i hatten. Sidste år var det G&T Workshop, i sommer var det G&T Cruise og nu GIN BANKO.

Vi spiller lørdag eftermiddag d. 11/11 fra kl. 16-17.30.
Der er 80 pladser og det er gratis at være med. Du køber blot en Gin & Tonic via Billetto til 75 kr. Ved ankomst konverteres billetten til en Gin & Tonic samt banko plader.

Det bliver muntert – det garanterer vi!
UDSOLGT: https://billetto.dk/e/gin-banko-billetter-219965

Vi glæder os til et par rigtig gode gin-dage sammen med jer!

Kh Iben & resten af team WhyNotGin

Flere spændende indlæg om gin

Fuglsang Tonic

De fleste har hørt om Fuglsang, ihvertfald når de ser logoet med den lille syngende fugl. Men det er formentlig