billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

GIN Banko d. 11. november kl. 16-17.30

Måske er det ikke gået din næse forbi, at jeg/WhyNotGin har inviteret til Gin & Tonic Pop Up Bar d. 10. & 11. November – en gin-begivenhed du under ingen omstændigheder vil misse, hvis du bare begejstres det mindste ved tanken om verdensklasse gin og ispiskinde kolde Gin & Tonics, serveret til perfektion. Der er selvfølgelig fri éntre og alle G&T’s koster 75 kr.

Det er næsten blevet kutyme at Gin & Tonic Pop Up Bar’erne ikke er nok i sig selv, men at vi igen og igen kommer til at smide et eller andet, mere eller mindre gakket gin-event oven i hatten. Sidste år var det G&T Workshop, i sommer var det G&T Cruise og nu GIN BANKO.

Vi spiller lørdag eftermiddag d. 11/11 fra kl. 16-17.30.
Der er 80 pladser og det er gratis at være med. Du køber blot en Gin & Tonic via Billetto til 75 kr. Ved ankomst konverteres billetten til en Gin & Tonic samt banko plader.

Det bliver muntert – det garanterer vi!
UDSOLGT: https://billetto.dk/e/gin-banko-billetter-219965

Vi glæder os til et par rigtig gode gin-dage sammen med jer!

Kh Iben & resten af team WhyNotGin

Flere spændende indlæg om gin

Vil du se mit smukke ginbord?

Jeg har i ræ’tig ræ’tig lang tid ønsket mig et ræ’tig pænt (og al’ for dyrt) barbord. Nu har jeg