billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin-bog på vej

Den er god nok! De sidste par måneder, har jeg, i det skjulte, puslet med en gin-bog. Faktisk ikke bare en gin-bog, men en bog om gin, og om tonic og om de to i fortræffelig kombination – det der ligger mit hjerte nærmest. Titlen på bogen er: Gin, Tonic & Tilbehør.

Uden at afsløre alt for meget, men alligevel en smule, kan jeg fortælle, at bogens format er i lommebogs-størrelse – altså perfekt når du har brug for ginspiration til hjemmebaren, der guider dig fra Gin & Tonic subzero til sublim!

Jeg er selv ualmindelig glad for afsnittet ‘ginkartotek‘ som er en beskrivelse og introduktion til 48 af de største danske og udenlanske gin lige nu. Bogen har selvfølgelig også afsnit som ‘Gin & Tonics, der virkelig virker‘ og ‘Tonickartotek‘ plus mangle flere.

Selvom det er neglebidende-spændende og næsten ikke er til at vente, må du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Gin, Tonic & Tilbehør kommer til at være i butikkerne mandag den 10. oktober til kun 69,95 kr. Så nu ved du hvad der skal være årets mandelgave, adventsgave, spillegave, værtindegave og jeg-har-fortjent-en-lille-gave-gave!

Jeg er så spændt på at vise jer resultatet og måske løfte en lille bitte smule mere af sløret inden d. 10. oktober.

Kh Iben

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.