Det startede med en smagning for min redaktør

Det er faktisk en sand historie. Hele bog eventyret startede med en smagning for min fantastiske redaktør Kirsten hos forlaget Rosinante i forbindelse med Kirstens 50-års jubilæum. 

Herfra er det gået stærkt, og jeg udgav i efteråret min tredje (jeps, tredje) bog om Gin & Tonic. Det er med en særlig stolthed i stemmen, at de alle tre har haft strøget ind på første pladsen på boghandlernes bestseller lister foran fantastiske personligheder som Jamie Oliver og Mette Blomsterberg. Det er uvirkeligt, og det gør mig pavestolt.

Mine bøger formidler gin, tonic og tilbehør i øjenhøjde – dvs. uden alt for mange floskler ingen af os alligevel kan huske efterfølgende, men i stedet gode tommerfinger regler til at kreere de bedste og mest velsmagende Gin & Tonic kombinationer muligt – selv når vi er på gyngende grund med nye ginner.

Jeg siger ikke der kommer en fjerde… men jeg har en fornemmelse 😉

PS. Har du en butik eller afholder du smagninger, hvor du kunne tænke dig at få en eller flere af bøgerne til salg, så kontakt mig gerne på salg@whynotgin.dk 🙂

“GIN – til den kolde tid” er en lille bog a la “Gin, Tonic & Tilbehør” og “Gin, Tonic & Tilbehør – Masser af nye opskrifter”, men det er helt særligt fokus på årets koldeste måneder og særligt den søde juletid. 

I bogen, “GIN – til den kolde tid”, finder du 24 opskrifter på Gin & Tonics med et hyggeligt juletvist. Lune gindrinks at varme sig på, når mørket for alvor har fanget os. En stor guide til slåengin, som måske skal til at være fast gæst til julemiddagen? Der er naturligvis også (g)inspiration til, hvordan dejlig gin kan gøre sin entre til årets sidste, men største frokoster. Altså manualen til din gin-menu de kommende måneder 

Detaljer

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 128
Udgivelsesdato: 1. november, 2019
Størrelse: 112mm x 155mm
Format: Bog, indbundet 
ISBN: 9788763862790

Bogen er skrevet til den nysgerrige, gin-drikkende livsnyder, der er klar til en rejse gennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Det bliver til en tur gennem ginnens historie, rundt på destillerier og forbi det vigtigste gin-gear til hjemmebaren. Vi kommer omkring de faglige termer, og i bogens store ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med den helt rigtige tonic.

I bogen finder du også en tidslinje over de mest ikoniske gincocktails, selvfølgelig inkl. opskrifter – både på den originale version samt et mere nutidigt ’take’ på drinksene. Bogen byder også på det originale “gin-hjul” og sluttes af med en række praktiske råd om tilbehør, glas og gear.

Det siger anmelderne

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø
“Iben Diamant får med “GIN” løftet den grandiøse spiritus til respektfulde højder, og hun inviterer indenfor til en fascinerende legeplads med den trofaste følgesvend, tonic. Dette er en oplagt gaveidé til ham og hende, der er nysgerrig på gin”

Detaljer

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 224
Udgivelsesdato: 1. september, 2017
Størrelse: 248mm x 178mm
Format: Bog, indbundet 
ISBN: 9788763851404

Iben Diamant giver i “Gin, tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter” en række lækre tips og opskrifter på drinks med gin og forskellige tonics.

Gin ridder på en bølge af popularitet over hele verden. Nye ginner og tonics kommer ofte på markedet og giver nye indtryk af den klassiske drink. Iben Diamant fra Whynotgin er ekspert i gin og giver i “Gin, tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter” indblik i diverse nye ginner og tonics, der alle har unikke smagsoplevelser.

Elsker du også gin, vil du elske at gå på opdagelse i Iben Diamants kendskab til den forfriskende alkohol og hendes kreative opskrifter med gin og tonic.  

Gin, Tonic & Tilbehør opnåede bestseller status i kategorien Livsstil i 2018.

Detaljer

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 125
Udgivelsesår: 2018
Størrelse: 112mm x 155mm
Format: Bog, indbundet
ISBN:9788763856898

Gin, Tonic & Tilbehør er skrevet til den glade, nysgerrige Gin-&-Tonic-nyder. Den fungerer som en introduktion til gines mangfoldige univers, med en særlig kærlighed til gindrinken over dem alle; Gin & Tonic. Find en lang række opskrifter på Gin & Tonic-kombinationer i forunderlig forening. Få de nødvendige fif så du selv kommer til at imponere med dine G&T’s og lær hvorfor nogle må få agurk eller ananas på toppen – og andre absolut ikke må.

Gin, Tonic & Tilbehør opnåede bestseller status i kategorien Livsstil i 2016.

Det siger anmelderne

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø skriver:
“Det er en fremragende lille kvikguide ind i G&T-universet, og der er garanti for at blive ginspireret.”

Detaljer

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 103
Udgivelsesår: 2016
Størrelse: 114mm x 154mm
Format: Bog, indbundet
ISBN:9788763846547

ÅRETS JULEGAVE

Gin & Tonic Cruise 2020

De første billetter til 2020 sæsonen er sat til salg.

Kanalrundfart med 3 fantastiske Gin & Tonics, spændende historier og højt humør