Om bogen

Bogen er skrevet til den nysgerrige, gin-drikkende livsnyder, der er klar til en rejse gennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Det bliver til en tur gennem ginnens historie, rundt på destillerier og forbi det vigtigste gin-gear til hjemmebaren. Vi kommer omkring de faglige termer, og i bogens store ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med den helt rigtige tonic.

I bogen finder du også en tidslinje over de mest ikoniske gincocktails, selvfølgelig inkl. opskrifter – både på den originale version samt et mere nutidigt ’take’ på drinksene. Bogen byder også på det originale “gin-hjul” og sluttes af med en række praktiske råd om tilbehør, glas og gear.

Det siger pressen:

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø skriver:
“Iben Diamant får med “GIN” løftet den grandiøse spiritus til respektfulde højder, og hun inviterer indenfor til en fascinerende legeplads med den trofaste følgesvend, tonic. Dette er en oplagt gaveidé til ham og hende, der er nysgerrig på gin”

Detaljer

Antal sider: 224

Udgivelsesår: 2017

Forfatter: Iben Diamant

Om bogen…

Gin, Tonic & Tilbehør er skrevet til den glade, nysgerrige Gin-&-Tonic-nyder. Den fungerer som en introduktion til gines mangfoldige univers, med en særlig kærlighed til gindrinken over dem alle; Gin & Tonic. Find en lang række opskrifter på Gin & Tonic-kombinationer i forunderlig forening. Få de nødvendige fif så du selv kommer til at imponere med dine G&T’s og lær hvorfor nogle må få agurk eller ananas på toppen – og andre absolut ikke må.

Gin, Tonic & Tilbehør opnåede bestseller status i kategorien Livsstil i 2016.

Det siger pressen:

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø skriver:
“Det er en fremragende lille kvikguide ind i G&T-universet, og der er garanti for at blive ginspireret.”

Detaljer

Antal sider: 103

Udgivelsesår: 2016

Forfatter: Iben Diamant