Det startede med en smagning for min redaktør

Det er faktisk en sand historie. Hele bog eventyret startede med en smagning for min fantastiske redaktør Kirsten hos forlaget Rosinante i forbindelse med Kirstens 50-års jubilæum. 

Herfra er det gået stærkt, og jeg udgav i efteråret min tredje (jeps, tredje) bog om Gin & Tonic. Det er med en særlig stolthed i stemmen, at de alle tre har haft strøget ind på første pladsen på boghandlernes bestseller lister foran fantastiske personligheder som Jamie Oliver og Mette Blomsterberg. Det er uvirkeligt, og det gør mig pavestolt.

Mine bøger formidler gin, tonic og tilbehør i øjenhøjde – dvs. uden alt for mange floskler ingen af os alligevel kan huske efterfølgende, men i stedet gode tommerfinger regler til at kreere de bedste og mest velsmagende Gin & Tonic kombinationer muligt – selv når vi er på gyngende grund med nye ginner.

Jeg siger ikke der kommer en fjerde… men jeg har en fornemmelse 😉

PS. Har du en butik eller afholder du smagninger, hvor du kunne tænke dig at få en eller flere af bøgerne til salg, så kontakt mig gerne på salg@whynotgin.dk 🙂

Bogen er skrevet til den nysgerrige, gin-drikkende livsnyder, der er klar til en rejse gennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Det bliver til en tur gennem ginnens historie, rundt på destillerier og forbi det vigtigste gin-gear til hjemmebaren. Vi kommer omkring de faglige termer, og i bogens store ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med den helt rigtige tonic.

I bogen finder du også en tidslinje over de mest ikoniske gincocktails, selvfølgelig inkl. opskrifter – både på den originale version samt et mere nutidigt ’take’ på drinksene. Bogen byder også på det originale “gin-hjul” og sluttes af med en række praktiske råd om tilbehør, glas og gear.

Det siger anmelderne

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø
“Iben Diamant får med “GIN” løftet den grandiøse spiritus til respektfulde højder, og hun inviterer indenfor til en fascinerende legeplads med den trofaste følgesvend, tonic. Dette er en oplagt gaveidé til ham og hende, der er nysgerrig på gin”

Detaljer

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 224
Udgivelsesdato: 1. september, 2017
Størrelse: 248mm x 178mm
Format: Bog, indbundet 
ISBN: 9788763851404

Om bogen…

Gin, Tonic & Tilbehør er skrevet til den glade, nysgerrige Gin-&-Tonic-nyder. Den fungerer som en introduktion til gines mangfoldige univers, med en særlig kærlighed til gindrinken over dem alle; Gin & Tonic. Find en lang række opskrifter på Gin & Tonic-kombinationer i forunderlig forening. Få de nødvendige fif så du selv kommer til at imponere med dine G&T’s og lær hvorfor nogle må få agurk eller ananas på toppen – og andre absolut ikke må.

Gin, Tonic & Tilbehør opnåede bestseller status i kategorien Livsstil i 2016.

Det siger pressen:

Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø skriver:
“Det er en fremragende lille kvikguide ind i G&T-universet, og der er garanti for at blive ginspireret.”

Detaljer

Antal sider: 103

Udgivelsesår: 2016

Forfatter: Iben Diamant