Gin & Diamanter 26/3-20

Lyder “Gin & Diamanter” ikke også lidt frækt i dine ører? Og ekstravagant, luksuriøst og fuldstændig vidunderligt?! 

For mig er der noget forførende og dragende, nærmest magisk ved diamanter, så da muligheden for at lave smagningen ‘Gin & Diamanter’ opstod, slog jeg til med det samme. En oplevelse jeg bare ikke vil gå glip af – og det håber jeg heller ikke, at du vil!

Det bliver en enestående smagning ulig alle andre WhyNotGin-ginsmagninger. 

Det kommer til at foregå i det tidligere kongelige lysthus, Herkules Pavillonen, i Kongens Have, med udsigt til Rosenborg, hvor de kongelige kronjuveler opbevares. Mere royalt bliver det næppe. 

Smagningen laves i samarbejde med Christian Von Arenstorff, der er certificeret diamanthandler og levende fortæller om diamanter, om hvad du selv skal have for øje hvis du overvejer at investere og hvad der er dos and don’ts på diamant-jagt. Christian kommer også til at have lidt sten og smykker med på aftenen.

Jeg kommer til at udvælge 5 fantastiske ginner fra diamanternes verdenshovedstæder. Vi skal smage dem neat og nogle som cocktails og nogle som Gin & Tonics. Der vil også blive serveret petit fours. Overdådigt. Jeg ved det. 

Du køber billetter til den eksklusive smagning her: 
https://billetto.dk/e/gin-diamanter-billetter-411853

I al beskedenhed; en aften langt udover det sædvanlige, hvor vi for en stund hylder magt, status og eksklusivitet i næsten royale rammer. Jeg håber du vil være med.
Praktiske detaljer

  • Du kan købe den smagte gin samt et udvalg af diamantsmykker på aftenen til gode priser
  • Du kan booke et privat møde med Christian for specialfremstillede smykker
  • Du får 5 eksklusive ginner, serveret som hhv. 2 cocktails og 3 i smageglas og som gin/tonic
  • Der vil i løbet af aftenen blive serveret en mindre snack.
  • Da Kongens Have lukker kl. 19 i marts følges alle gæster ud af haven og lukkes ud på hjørnet af Sølvgade og Kronprinsessegade.

Om Christian Von Arenstorff
Christian er uddannet og certificeret diamanthandler og hjælper folk med at skræddersy drømmesmykker til fair priser. Han betegner sig selv som perfektionist og nørd med en ekstraordinær sans for detaljen.
Find Christian på Instagram: @diamondsbyvonarenstorff

Om Hercules Pavillonen
Hercules Pavillonen er et tidligere kongeligt lysthus, placeret for enden af Kavalergangen i Kongens Have i København. Hercules Pavillonen har direkte udsigt til Rosenborg, hvor de danske kronjuveler opbevares i kælderen. Mere royalt bliver det næsten ikke. Tjek deres Instagram: @herkulespavillionen

OBS
Alle deltagere skal være fyldt min. 18 år

Flere spændende indlæg om gin

Gin til julen 2019

It’s beginning to look a lot like christmas… Torsdag d. 28. november holdt WhyNotGin Årets Jule Ginsmagning for fuldt hus.

Gin & Tonic Cruise 2020

Selvfølgelig skal vi også sejle kanalrundfart og nyde skønne Gin & Tonics sommeren 2020! Du finder alle afgange her: https://billetto.dk/users/iben-whynotgin-dk

GIN – til den kolde tid

Venner, i dag er en mægtig dag! Min fjerde bog “GIN – til den kolde tid” er kommet frisk fra

ÅRETS JULEGAVE

Gin & Tonic Cruise 2020

De første billetter til 2020 sæsonen er sat til salg.

Kanalrundfart med 3 fantastiske Gin & Tonics, spændende historier og højt humør