billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin-julegaver

Pebernødder, honninghjerter, juletræer, lyskæder, julefrokoster og gaver… Der er nok at holde styr på i december måned. Men noget af det, jeg altid ender med at bruge aller mest tid på, er de rigtige julegaver. Hvad pokker giver man folk der har det meste og ikke ønsker sig noget?! Og hvis de endelig gør, så har de købt det til Black Friday til 50% af prisen…

Men fortvivl ej – har du en gin-lover i dit liv, så har jeg lavet en liste med store og små gin-julegaver, der kan få ethvert gin-hjerte til at smelte over niveauet af betænksomhed:

  • Oplevelsesgaven til 249 kr.

Til ham eller hende der absolut ikke ønsker sig noget ud over en oplevelse sammen med gave-giveren – men hvilken oplevelse?! I stedet for at give et gavekort til et vilkårligt kroophold så giv en billet til Gin & Tonic Workshop med WhyNotGin d. 24. feb.

Det er en rigtig sjov og forholdsvis uformel måde at gå til gin smagning på, fordi man som deltager får en aktiv rolle i smagningen. Man skal nemlig selv være med til at forvandle den klassiske long drink; Gin & Tonic, til en cocktail i verdensklasse! Undervejs bliver man klogere på gin, tonic, forholdet og mixet mellem de to, garnituren og de fif der gør, at Gin & Tonic’en løfter sig til et nyt niveau.

Giv denne gave til ham eller hende, der vil elske at høste imponade for sine fremtidige Gin & Tonic cocktails i hjemmebaren.

Køb din billet og læs mere om WhyNotGin’s Gin & Tonic Workshop her: https://billetto.dk/da/gin-tonic-workshop-med-whynotgin-cf888a

fred0654

img_20161007_175356

 

  • Gin & Tonic Gaven til 549,- & 499,-

WhyNotGin har lavet 2 Gin & Tonic Gaveæsker til højtiden. De indeholder alt hvad du behøver for at lykkedes med Gin & Tonics Cocktails i verdensklasse!

Den klassiske Gin & Tonic Gaveæske, er lavet til den kræsne gin-drikker, der sætter pris på den tørre, tidsløse smag af enebær og sprøde, bitre tonic. Altså en julegave til ham eller hende der elsker den klassiske Gin & Tonic – nu løftet til et niveau i verdensklasse.
Jensen’s Dry Gin er lavet efter en original gin-opskrift fra 1830’erne, der hylder den rene tørre smag af enebær.
Luksus tonic’en fra Erasmus Bond er sprit ny i Danmark. En fantastisk sprød tonic, der er citrusfrisk og har behagelig bitter note fra kinin – noget der gør den eminent sammen med Jensen’s Dry Gin.

Den lille lommebog; Gin, Tonic & Tilbehør er skrevet til den glade, men nysgerrige gin-drikker, der gerne vil have et indblik i ginens forunderlige univers, udfordres med opskrifter på spændende Gin-&-Tonics og (g)inspireres af bogens opslagsværk; gin-kortoteket.

Gaveæsken indeholder:
1 x Jensen’s Dry Gin (700 ml.)
4 x Erasmus Bond Classic Tonic (4 x 200 ml.)
1 x Gin, Tonic & Tilbehør
1 x Jigger
img_9298
Den moderneGin & Tonic Gaveæske er lavet til dem, der er nysgerrige på en ny tids ginæra og klar til opgradere sin Gin & Tonic fra long drink til cocktail og servere den i store bowler med eksotisk garniture.
Gin Nö Ø er som skabt til G&T med sin subtile smage af enebær og sarte lavendel nuance. Serveres ginen som G&T henledes tankerne straks til sydlige himmelstrøg.
Den prisbelønnede tonicvand, Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, fungerer optimalt sammen med Gin Nö Ø, med sin behagelige bitre og urtede smag. En smag der bl.a. stammer fra citrontimian og rosmarin.
Gaveæsken indeholder:
1 x Gin Nö Ø (700 ml.)
4 x Fever-Tree Mediterranean Tonic (4 x 200 ml.)
1 x Gin, Tonic & Tilbehør
1 x Jigger
img_9307
  • En lille ting til kollegaen, spillegaven, mandelgaven, værtindegaven 

Vi kommer bare ikke rigtig udenom, at julen er de små gavers tid. Jeg har fundet et par, som er i den overkommelige prisklasse, men besidder masser af gin-glæde.

Den lille lommebog; Gin, Tonic & Tilbehør, 70,-
Gin, Tonic & Tilbehør er skrevet til den glade gindrikker, der har mod på mere og er klar til en guidet tur i ginnens fascinerende univers.
Bliv klogere på enebæreliksirens mange facetter og få ginspiration til at opgradere den klassiske long drink; Gin & Tonic til en imponerende cocktial. 
Få også adgang til bogens gin-kartotek med beskrivelser af 48 unikke ginner og deres særlige kendetegn og selvfølgelig tonic-kartoteket, og bliv klogere på den bitre drink.
Køb bogen her: Gin, Tonic & Tilbehør
IBEN DIAMANT_Gin, tonic og tilbehoer_FINAL.indd
Gin & Tonic Værktøj Nr. 1! – Jiggeren, 120,-

Vidste du at, din Gin & Tonic er perfekt, når den rammer en alkoholstyrke på 18%?! Med 5 cl. gin (jiggerens store ende) og 10 cl. tonic (en halv flaske premium tonic) er du ret godt på vej!

jigger
Go’ julegave jagt!
Kh Iben!

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.