Gratis fragt ved køb over 750 kr

Gin Smagning

DET ER HIPT, SJOVT & NEMT

Hvorfor gin smagning

Gin er in og en livseliksir der vækker dit mod, smør dit stemmebånd og får dig til at smile. Men gin er ikke bare gin og det samme gælder for gin-drikken over dem alle Gin & Tonic’en. Med en gin smagning bliver du introduceret til et helt nyt univers af nuancerede smagsoplevelser, der strækker sig langt udover associationerne til grantræ.

Hvilken smagning

Der er flere måder at holde gin smagning på afhængig af dine øsnker og behov. Er du til den dedikerede, tangerende til ‘nørdede’ version, så kig nærmere på den klassiske gin smagning, hvor man virkelig lærer den enkelte gin at kende ned til mindste detalje. Er du til den lidt mere festlige udgave, der også gerne må være rammen om et fremragende socialt arrangement, er du nok nærmere på udkig efter en Gin & Tonic smagning. Her lærer man ikke kun nye ginner at kende, men får også udvidet sin tonic horisont og serveret Gin & Tonic cocktails på et helt nyt niveau.

Klassisk Gin Smagning

Til den klassiske gin smagning handler det hele om ginen. Typisk smager man 6-8 gin neat (bart) som har følgeskab af 2 præmium mixers. Det er en smagning, hvor der virkelig gås i dybden med de udvalgte gin, herunder duft- og smagsprofiler, hvor ginen kommer fra og hvad der er dens særlige kendetegn. Det er klart den mest dybdegående smagning, hvor man virkelig lærer ginen at kende på en helt ny måde. Det kræver en nysgerrig gin-drikker, der har lyst til at blive klogere på nuancerne.

Gin & Tonic Smagning

Til Gin & Tonic smagningen, smager man først ginnen neat (bart) og bagefter i en ‘perfect serving’ Gin & Tonic cocktail. Det betyder at man kommer til at smage samme gin to gange. På den måde lærer man virkelig ginen at kende og får samtidig udvidet sin tonic horisont – imens der drikkes verdensklasse GT cocktails. Det er uformelt og sjovt og alle kan være med.

Undervejs bliver man klogere på den enkelte gin, gin generelt, tonic og hvordan man selv vælger god garniture til sin Gin & Tonic, når man vil imponere i hjemmebaren.

Der er altid en anledning til en GIN SMAGNING

En Fredagsbar i særklasse

Polterabend

Gin, Tonic & Tapas

Private arrangementer

 

Gin, Tonic & Tapas

Det kan være en fordel at have lidt mad i maven, når man kaster sig ud i en Gin & Tonic smagningen, særligt hvis den ligger i enden på en lang arbejdsdag eller måske uge. WhyNotGin samarbejder med Ferdinand’s Catering om en tapas menu fra 200 kr. pr. couvert, som et tillæg til den valgte gin smagningen.

Det siger: Jonas Mathson Hansen, Central Production Coordinator og formand for Nordisk Films Medarbejderforening:

“Vi havde den udsøgte fornøjelse i august 2015 at have besøg af Iben Diamant som holdt Gin & Tonic smagning for os. Selve smagningen var for mange af os en øjenåbner, og med Ibens charme og humor, blev formidlingen alt andet end kedelig. Det er en oplevelse vi bestemt vil gøre til en tradition for foreningens medlemmer, og mange har allerede efterspurgt et lignende arrangement i den kommende sommer.”

Priser

Klassik Ginsmagning med 6 gin + 2 mixers koster fra 300 kr. pr. pers.

 

Gin & Tonic smagning

Antallet af gin (& tonic) bestemmer I:

  • 3 Gin (& Tonics) koster fra 300 kr. pr. pers.
  • 4 Gin (& Tonics) koster fra 360 kr. pr. pers.
  • 5 Gin (& Tonics) koster fra 400 kr. pr. pers.

*Alle priser er angivet ved min. 20 deltagere

**Priserne er gældende inkl. transportomkostninger såfremt arrangementet afholdes på Sjælland. Såfremt dette ikke er tilfældet forbeholdes retten til at pålægge et transportgebyr.

***Ved booking af arrangement er der bindende tilmelding 7 dage forud for smagningen.

 

Kontakt mig, så kan vi vende mulighederne og finde en løsning der passer til dig og den smagning du gerne vil holde.