GIN – til den kolde tid

Venner, i dag er en mægtig dag! Min fjerde bog “GIN – til den kolde tid” er kommet frisk fra tryk og Saxo.dk har sat forudbestillingen igang, endda med rabat!

“GIN – til den kolde tid” er en lille bog a la “Gin, Tonic & Tilbehør” og “Gin, Tonic & Tilbehør – Masser af nye opskrifter”, men det er helt særligt fokus på årets koldeste måneder og særligt den søde juletid. 

I bogen, “GIN – til den kolde tid”, finder du 24 opskrifter på Gin & Tonics med et hyggeligt juletvist. Lune gindrinks at varme sig på, når mørket for alvor har fanget os. En stor guide til slåengin, som måske skal til at være fast gæst til julemiddagen? Der er naturligvis også (g)inspiration til, hvordan dejlig gin kan gøre sin entre til årets sidste, men største frokoster. Altså manualen til din gin-menu de kommende måneder 😉

Jeg er selv så piv-stolt af resultatet. Bogen er simpelthen blevet så fin. Lige som jeg havde håbet på. Og billederne – arhmen de er så pæææne. Jeg er også lidt stolt fordi jeg har skrevet det meste af bogens tekst med Agnes, min lille pige, på maven i en slynge. Resten, opskrifter og research har primært stået på i de dagelige middagslure. Altså ikke mine, men Agnes’. 

Forudbestil nu med rabat
Saxo er allerede i julehumør og giver 20% med koden GIN20 indtil 31/10-19. Du finder bogen her:
https://www.saxo.com/dk/gin-til-den-kolde-tid_iben-diamant_indbundet_9788763862790 

Bogudgivelse 1. november ’19
Befinder du dig i København eller omegn d. 1/11-19, håber jeg virkelig, du kigger forbi til boglancering. Det foregår hos Gyldendal i Kbh K og der er selvfølgelig gratis gin-drinks til en start. 

Adressen er Pilestræde 51, 1112 Kbh K
Fra kl 16 – 19

Jeg håber vi ses!
Kh Iben 

Et billede fra den aller første anmeldelse og den aller bedste formiddag i skriveprocessen

Flere spændende indlæg om gin

Gin & Tonic Cruise 2020

Selvfølgelig skal vi også sejle kanalrundfart og nyde skønne Gin & Tonics sommeren 2020! Du finder alle afgange her: https://billetto.dk/users/iben-whynotgin-dk

The Original Tonic

Prøv lige at se. En helt serie af tonicvand der til forveksling ligner kulørte lamper. Det kan man da kun