Gin & Tonic Cruise 25/8: Få billetter tilbage

Vi gentager succesen og gør det igen: Tag med på Gin & Tonic Cruise fredag d. 25/8!
Få vind i håret, mærk havets maritime duft, og nyd 3 overdådige Gin & Tonic Cocktails, med unik og håndlavet gin, vidunderlig tonic og garniture der får G&T’en til at sprudle til nye højder.

Vi skal opleve den nye gin fra det nordlige england, Hepple Gin af master distiller Chris Garden, der tidligere har lavet gin-succeser på Sipsmith Distillery i London. Hør hele historien om ginen der fremstilles ved en enestående tripple-teknik.

Vi skal smage den franske G’Vine Nouaison Gin – en unik og kompleks gin, der bl.a. har sin smag fra enebær og vinblomstbær. Et botanical der giver ginen dens særprægende lette frugtighed og sarte sødme.

Sidst men absolut ikke mindst er Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger Liqueur på programmet. En skøn og let sommergin, der bl.a har smag fra enebær, rabarber & ingefær.

Men det er ikke alt! Også tonicen har virkelig noget at byde på. De tre ginner serveres med belgisk tonicvand fra Erasmus Bond. Henholdsvis Erasmus Bond Dry Tonic, Classic Tonic & Botanical Tonic.

Der er få billetter tilbage,
KØB DIN BILLET HER: https://billetto.dk/e/gin-tonic-cruise-med-whynotgin-billetter-206231

 

OBS: Det med småt:
Gin & Tonic Cruiset er af en times varighed, hvor vi sejler fra Nyhavn 71 og en tur gennem Københavns havn i en charmerende kanalrundfartsbåd. Vi sejler kl. 16:15, så sørg for at ankomme i god tid, så du er klar til at gå om bord. Vi vil gå i land samme sted en time senere. Undervejs vil du få serveret 3 velvoksne Gin & Tonic Cocktails.

Påstingning: Nyhavn 71 – der vil være tydelig skiltning.

Jeg glæder mig til en Gin & Tonic oplevelse af en ekstraordinær karakter!
/Iben Diamant, WhyNotGin

 

Se hvordan det så ud sidste gang der var Gin & Tonic Cruise her.

vil dine venner også læse den? Del gerne

Facebook
LinkedIn
Twitter