billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin & Tonic Cruise på Kulturnatten d. 12. okt.

Skyd Kulturnatten i gang med et Gin & Tonic Cruise!

Oplev København fra vandsiden, når vi cruiser gennem byens charmerende kanaler og drikker verdensklasse Gin & Tonic’s undervejs – selvfølgelig med et kulturelt omdrejningspunkt.

På Gin & Tonic Cruiset skal du læne dig tilbage, nyde vinden i håret, havets skumsprøjt og 3 vidunderlige Gin & Tonic’s.

I anledningen af Kulturnatten kommer vi selvfølgelig omkring ginens originale historie og dens kulturelle påvirkning. Vi lover en passende mængde gin-nørderi og gin-glæde undervejs.

Vi har valgt det bedste gin vi kan komme i tanke om! D. 12. okt byder menuen på danske gin; Den prisvindende Bay Leaf Gin, den aromatiske Kongsgaard Raw Gin og den lyserøde Botanisk Gin. Der kommer altså til at være Gin & Tonics for enhver smag.

Vi glæder os til at se jer ombord på Gin & Tonic Cruise.

Køb billetter her:
Kl 16.45 – 18.00: https://billetto.dk/da/e/gin-tonic-cruise-pa-kulturnatten-12-okt-kl-16-45-billetter-308105

Kl 18.00 – 19.15: https://billetto.dk/da/e/gin-tonic-cruise-pa-kulturnatten-12-okt-kl-18-billetter-308106

 

Kh Iben og resten af Team WhyNotGin

 

Det med småt:
Købte billetter byttes og refunderes ikke.
Afgang ud fra Nyhavn 71, 1051 Kbh K.
Vi sejler kl. 18.15, så sørg for at være der min. 10 min før, da vi desværre ikke har mulighed for at vente.
Vi er på vandet godt og vel 55 min.
Der er ikke toiletfaciliteter ombord
Minimum 18 år.

Flere spændende indlæg om gin

Big Dipper Gin

I efteråret 2018 lancerede That Boutique-Y Gin Company Big Dipper Gin sammen med Lizzie Ostrom (hende kommer vi tilbage til),

Ekobryggeriet Tonic

Vores svenske naboer har til tider været udfordret og underlagt besværlige begrænsninger, som monopolet, også kendt som Systembolaget, medfører. Det

Sacred Gin

Ian Hart og Hilary Whitney bor i Highgate, det pæne, nordlige London. Og selvom villavejen, en sommerdag, ikke afslører meget