Kom med på Gin & Tonic Cruise

Vind i håret, havets skumsprøjt på kinderne, 3 velvoksne Gin & Tonics og en tur gennem Københavns kanaler i en charmerende båd. Lyder det som en gin-oplevelse for dig? Så bare læs videre:

I forbindelse med WhyNotGin’s Gin & Tonic Pop Up Bar 3.0 d. 6. – 7. – 8. Juli (læs mere her) har du mulighed for at komme på Gin & Tonic Cruise.

Torsdag d. 6/7 er Cruiset viet til de Danske Ginner
Den danske Master Distiller Anders Bilgram stiger om bord og fortæller historier om sin Nordisk Gin – selvfølgelig mens der smages på sagerne.

Henrik Hammer, manden bag succes-gin som Geranium og Old English Gin er taget på sommerferie, men har helt ekstraordinært destilleret 42 flasker Limited Edition gin, som kun er lavet til lige netop dette Cruise, eller denne smagning om du vil. Så er du nysgerrig efter at smage dansk gin fra Henriks hånd, bl.a. destilleret med agern fra Frederiksberg Have, er det nu du har muligheden.

Vi skal også smage på Elg Gin No. 1, der bl.a. destilleres med det nynordiske botanical, gulerod.

Det er selvfølgelig ikke alt! Også tonicvanden kan imponere. Det er lykkedes, at få en meget lille portion af den eksklusive Fever-Tree Clementine Tonic til Danmark. Tonicen er udviklet i samarbejde med den belgiske Michelinkok Sergio Herman og kan kun opleves om bord på Cruiset. Derudover skal vi også smage på seneste skud på Fever-Tree stammen, Aromatic Tonic water og Fever-Tree Elderflower Tonic water.

Lyder det som en gin-oplevelse du ikke vil gå glip af, så køb billet til bare 249,- (+gebyr) lige her: https://billetto.dk/e/gin-tonic-cruise-med-danske-gin-ii-billetter-200392

Fredag d. 7/7 er Gin & Tonic Cruiset allerede udsolgt

Lørdag d. 8/7 er Gin & Tonic Cruiset viet til en vaskeægte Gin Original – Plymouth Gin
og der er heldigvis stadig plads om bord!

Om lørdagen skal der drikkes Gin & Tonics med Plymouth Gin, Plymouth Navy Strength Gin der holder 57% i alkoholstyrke og Plymouth Sloe Gin. Ginen med den vidunderlige mandel/marcipansmag fra de modne slåenbær – det hele selvfølgelig akkompagneret af en vis dosis (sø)røverhistorier og fortællinger som jeg (Iben fra WhyNotGin) står for. Der vil også på lørdagens Gin & Tonic Cruise være mulighed for at smage den eksklusive Fever-Tree Clementine Tonicvand, Fever-Tree Aromatic Tonic og Fever-Tree Lemon Tonic.

Køb billet og vær sikker på en plads når turen går gennem havnen med Gin & Tonics i favnen: https://billetto.dk/e/gin-tonic-cruise-plymouth-gin-billetter-196950

Jeg håber vi ses!

Kh Iben

vil dine venner også læse den? Del gerne

Facebook
LinkedIn
Twitter