billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin & Tonic Pop Up Bar – Havefest Edition: Hvad, Hvor & Hvornår

Så er der ikke længe til, at vi igen skal holde gin-fest! Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde sommerfugle i maven og en særlig glæde og begejstring, der kun følger med de her (for mig) ret store gin-fester.

Jeg har udnyttet mine power-point skills til det maksimale og lavet et overblik over hvad der sker hvor og hvornår.

For dem der synes at ovenstående er svært at afkode, kommer det hele også i punktform:

HVAD: Gin & Tonic Pop Up Bar – Havefest Edition (Havefest fordi jeg synes sommeren ’17 skylder én! Vi har tryllet med græs, liggestole, ringspil og selvfølgelig en vanvittig gin-bar!)
HVOR: Slagtehusgade 11, 1715 Kbh V
HVORNÅR: 10. & 11. November 2017 kl. 16 – 00 begge dage
HVEM: Er du +18 år og ka’ du li’ gin, er det lige noget for dig!
MAD: Kødbyens Høker ligger liiige ved siden af og laver de vildeste flæskestegssandwich, toast og meget andet godt.
$: Fri entré – Alle G&T kombinationer: 75,-

Er der mere: Ja! Gin er så meget mere end bare Gin & Tonic. Tag med på GIN Cocktail Workshop og få professionelle tips og tricks til at røre, ryste og balancere cocktails til perfektion. Du skal selv i gang med at lave noget. Bl.a. en infuseret Gin & Tonic, en rørt Negroni og en rystet Ramos Gin Fizz.
Få billet her: https://billetto.dk/newfrontpage?text=whynotgin&page=0&is_v=1

GIN LOPPEMARKED: Søndag d. 12. November kl. 12.00 er der loppemarked, hvor vi sælger ud af alle de vidunderlige gin-rester, som skal have et nyt hjem efter en god gin-fest.

Jeg glæder mig helt vildt vanvittigt til vi ses!
Kh Iben (der har sommerfugle i maven!)

Flere spændende indlæg om gin

Big Dipper Gin

I efteråret 2018 lancerede That Boutique-Y Gin Company Big Dipper Gin sammen med Lizzie Ostrom (hende kommer vi tilbage til),

Ekobryggeriet Tonic

Vores svenske naboer har til tider været udfordret og underlagt besværlige begrænsninger, som monopolet, også kendt som Systembolaget, medfører. Det

Sacred Gin

Ian Hart og Hilary Whitney bor i Highgate, det pæne, nordlige London. Og selvom villavejen, en sommerdag, ikke afslører meget