billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin, Tonic & Tapas nu med Gin & Menu

Endelig er det blevet tid til at løfte sløret for menuen til Gin Tonic & Tapas d. 10. marts. Dagen hvor WhyNotGin & Café Delish har slået pjalterne sammen og serverer Gin, Tonic og Tapas til den helt store guldmedalje.

Der er 4 ginner på menuen, der både serveres neat (som de er) og som Gin & Tonic sammen med en tapas anretning, der egner sig ualmindelig godt til lige netop dén gin. Jeg har glædet mig til at løfte sløret for aftenens menu – og hvad angår gin, ser det sådan her ud:

  • Master’s Selection London Dry Gin
  • Gin Nö Ø London Dry Gin
  • Njord Distilled Mother Nature Gin
  • Barr Hill Gin

Tapas’en står Thomas Veber for, tidligere Michelin kok og nu ejer af Café Delish:

  • Kammusling med tomat, appelsin & estragon
  • Kylling fra Gråsten med rosiner & kanel
  • Pulled pork med græskar, havtorn & dild
  • Honningkage med gin & tonic sorbet

Man behøver ikke at være usædvanlig gin-nørdet for at deltage til Gin, Tonic & Tapas, men tilbøjeligheder til de gode ting i livet, er ikke noget skidt udgangspunkt. Er det noget for dig, så køb din billet her!

Jeg håber vi ses! Kh Iben, WhyNotGin

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.