ginspiration til din hoveddør

Modtag spændende og nøje udvalgt 
Gin og Tonic på abonnement

ginspiration til din hoveddør

Modtag spændende og nøje udvalgt Gin og Tonic på abonnement

box.png

Hvad var der i maj måneds ginkasse?

Henrik Hammers helt nye limited batch af Frederiksberg London Dry Gin destilleret på agern fra Frederiksberg Have og lavendel fra Landbo Højskolen + Fever-Tree tonic + enebær rør + speed oplukker + drinkskort + baggrund om ginnen + rigtig meget omtanke og spænding

may.jpg

luksus gin

En flaske nøje udvalgt gin – der både vil være unik, spændende & velsmagende

baggrund om ginnen

Et unikt kartotekskort om ginnen, så du ved hvor den destilleres, med hvilke botanicals og af hvem

Perfekt Tonic

2 nøje udvalgte tonic som komplimenterer ginnen på fantastisk vis

opskrift til at imponere med

Opskrift og instruktion til hvordan du laver den perfekte kombination af månedens gin & tonic

lidt mere

Vi elsker overraskelser og vi elsker at overraske dig. Vi kommer altid lidt ekstra i kassen som fungerer til din gin.

Hvordan fungerer abonnementet?

Vælg hvor ofte

Du kan vælge at modtage GinKassen hver måned, hver anden eller hver tredje måned. Og du kan selvfølgelig ændre det løbende.

indtast oplysninger

Indtast kontakt- og betalingsoplysninger. Vi modtager Dankort, Visa, MasterCard og Apple Pay – og leverer fragt frit over hele Danmark.

glæd dig til hver måned

Vi afsender GinKassen, så du modtager den  til den 1. i måneden (eller så tæt på som muligt såfremt det er en helligdag).

HVORDAN UDVÆLGES GINNEN?

Et nåleøje

Du behøver ikke længere være i tvivl om hvilken gin, der er spændende og velsmagende. Jeg bruger i dag alle mine vågne timer på at lokalisere og sammensætte de bedste gin oplevelser der findes. Det er det, jeg ønsker at viderebringe via GinKassen, og gøre det muligt for dig, at få oplevelsen derhjemme blandt venner.

Small batch gin

Målet er at levere small batch gin som har noget unikt at byde på. Gerne noget nyt, noget småt eller noget fra en fjern afkrog. I nogle tilfælde vil du være blandt de aller første der får lov til at smage ginnen - en ægte gin-pioner.

...og lidt mere

Som prikken over i'et er der et helt fantastiske samlekort med ginformation og opskrifter der passer perfekt til din hjemmebar... Det er nørderi og livsnyderi!

hvad koster det?

Du vælger hvor ofte, du ønsker at modtage GinKassen. Det koster DKK 399 inklusiv fragt
hver måned du modtager GinKassen. Ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger.

links åbner på ginkassen.dk

ofte stillede spørgsmål

Hvordan leveres kassen?

Du kan vælge om den skal leveres til din arbejdsplads, i garagen derhjemme eller hvor det er mest belejligt for dig at modtage pakke – skriv dine ønsker i “noter” ved bestilling.

Kan jeg nå at komme med?

Ja, hvis du bestiller før den 22. i måneden. Bestiller du efter den 22. modtager du først GinKasse måneden efter – det er bare med at få tilmeldt sig…

Hvor store er gin flaskerne?

Ginnen er “rigtig” størrelse – dvs. afhængig af producenten et sted mellem 50cl og 70cl. Det er den samme størrelse, som du køber i Vin- og Spiritus butikker

hvor mange tonic er der med?

2 tonic som svarer til 4 Gin & Tonics. Og ja, hvad så med resten af ginnen? Skal den ikke have tonic? Jo, vi vil på det skarpeste anbefale at have et lille lager af god tonic parat.

Hvornår trækkes pengene?

Tilmelding til månedens gin stopper den 22. og vi sender kassen afsted 3-4 hverdage før månedens udløb. Det er også der vi trækker pengene.

Flaskerne var ødelagt ved levering

Vi pakker flaskerne meget forsvarligt men uheld sker. Send et billede af flasken til reklamationer@whynotgin.dk og vi returnerer med en ny flaske.

Kan jeg købe mere af ginnen?

Skulle vi have et par ekstra på lager, så sælger vi selvfølgelig gerne af dem – fang os på mailen kontakt@whynotgin.dk og hør ad.

Kan jeg give ginkassen som gave?

Lige om lidt – vi arbejder på højtryk på at lave den bedst mulige løsning. Forventet levering primo juni.

bestil kassen og bliv parat til sommeren

linket åbner på ginkassen.dk, som er en del af WhyNotGin.

Ny online ginsmagning 5. juni

Fredag den 5. juni (Fars Dag) kl. 20:00 afholder jeg i samarbejde med Ginkassen online ginsmagning med et imponerende udvalg af fantastisk gin til terrassen