billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Ginstituttet – hvad er det?

En gin-drøm er blevet til virkelighed! WhyNotGin har fået sit eget hjem. Et sted hvor gin-glæde kan vokse og gro, et sted til smagninger, workshops og andre finurlige ginoplevelser. Et sted hvor vi selv bestemmer og god gin har hjemme.

WhyNotGin har de sidste mange år levet lidt på må og få og aller mest bag et skrivebord. Vi er “poppet” op forskellige steder i København og lånt og lejet os ind i lokaler, restauranter og nedlagte slagterier, for en kortere periode af gangen. Men det er fortid nu. Vi har nemlig fået vores eget sted.

Vi kalder det Ginstituttet. 

Men hvad er Ginstituttet?
Det er ikke en bar og heller ikke en permanent butik. Ginstituttet er WhyNotGins hjem. Det er det sted hvor vi kommer til at skabe utallige gin-oplevelser sammen med jer. Nogle gange er det gin-bingo, andre gange er det Gin & Tonic Workshops. Vi har også planlagt Jule Ginsmagninger og et Gin Julemarked d. 1. & 2. december, så man kan få klaret juleindkøbene. Meget mere om det senere.

Vi overtog et ret råt lokale, hvor der før har været værksted. Nu er der nyt køkken, palmetapet på toilettet, grønne veloursofaer og gardiner der passer til. Der er en virkelig flot ginbar og en gin-reol der vil frem i verden. Men det bedste er, at vi har testet det og det v-i-r-k-e-r!

Du er nødt til at holde øje med vores Gin Events og selv komme forbi og se det med egne øjne.

GINSTITUTTET
Langebrogade 6V
1411 København K

Jeg har taget lidt FØR – UNDER og EFTER Billeder. Men det er meget flottere i virkeligheden 😉

 

 

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.