billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Gin & Tonic Bar & Bog Release!

Måske ved du det allerede; at WhyNotGin har puslet med en lille gin-bog, der lige om lidt er klar til at pryde i bogreolen side om side med Ken Follett, J. K Rowling og E.L. James.

Bogen hedder Gin, Tonic & Tilbehør, en titel der er ret afslørende for dens indhold. Den er skrevet til den glade og nysgerrige gin-drikker, der er klar til at opgradere sit Gin & Tonic Game fra subzero til sublim.

Udgivelsen af Gin, Tonic & Tilbehør, har jeg vurderet at være noget nær den mest oplagte mulighed for at invitere til Gin & Tonic Pop Up Bar og bog-release i én og samme fest! Ambitionen er at ramme 50 forskellige gin i baren! Hvabehar?!

Det kommer til at ske fredag og lørdag d. 7. & 8. Oktober i Kødbyen i København.

Du finder eventet på Facebook og det eneste du behøver at gøre, er at trykke ’deltager’. Gør det! Det er en gin-fest du under ingen omstændigheder vil gå glip af! Du finder eventet her: www.facebook.com/Gin&TonicBar

Men hvad har det med #Fredagsdrink at gøre?! Det skal jeg fortælle dig: Fredag og lørdag d. 7. & 8. oktober vil der udover at være Gin & Tonic Pop Up Bar også være mulighed for at købe billet til en Gin & Tonic Workshop. Billetten inkluderer ét af de aller første eksemplar af bogen Gin, Tonic & Tilbehør, 2 velvoksne Gin & Tonic cocktails, som du selvfølgelig selv skal lave OG de 5 afgørende fif til at høste imponade i hjemmebaren, når du fremover serverer Gin & Tonic cocktails i stedet for longdrinks. Altså #fredagsdrink i en helt særlig version.

En billet til workshoppen koster 250 kr. pr. pers. og kan købes på Billetto (klik her!).

De to Gin & Tonics, som du selv kommer til at lave på workshoppen, bliver med den sydafrikanske Whitley Neill Gin (læs mere her), der går under navnet Afrikas destillerede hjerte pga. botanicals som baobab og physalis peruviana (ananaskirsebær). Den anden gin er den spanske all time Gin & Tonic Gin, nemlig Gin Nö Ø. En gin der er skabt til Gin & Tonic, helst i store bowler som en voluminøs og pompøs servering. Der bliver selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med tonicen – du får nemlig 2 x 200 ml. fantastisk Fever-Tree Tonic water, så du selv kan teste, mixe og matche og finde din ’perfect serve’. Tilbehøret bliver alverdens citrusfrugter, krydderurter og tørrede krydderier.

Jeg håber så meget at vi ses!

Kh Iben

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.