billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Har du styr på små & store jule(gin)gaver?!

Så for pokker. Så er det lige før det er ved at være tid igen. Tid til julemusik, juleknas, julenisser, julehygge, julemad, juletræer, og julegaver.

Jeg er julefan! Jeg kan li’ det hele ved julen – alt, simpelthen! Og jeg kommer nok ikke udenom, at julegaverne fylder en del. Jah jeg bliver semi-euforisk og begejstret over alle julegaver i smukt papir og bånd der glimter. De behøver ikke engang være til mig. Men glæden ved at give en gave, der får det til at funkle i øjnene, på den der åbner gaven slår alt! (blev det lige lidt for pladderromantisk?! måske…)

Anyhow søndag d. 3. dec. er det 1. søndag i advent, hvor nogle er så heldige at få en gave.

Kender du en begejstret gin-drikker, der nørder bare en lille smule. Altså én der for alvor er blevet nysgerrig på det dér med juniper-juice og gerne vil vide lidt mere om historien, fremstillingsprocesserne, have lidt opskrifter på ikoniske gincocktails og vide mere om ca. 140 forskellige ginner? Så må det her være gaven:

 

Bogen “GIN. Historier – Opskrifter – Ginkartotek” 

 

Det aller bedste ved bogen ”GIN. Historie – Opskrifter –Ginkartotek” er, at den ikke feder, ikke er i en forkert størrelse, ikke visner, bliver tom eller går i dato – riiimelig win!

Bestil årets bedste julegave, mandelgave, spillegave, adventsgave, ekstragave/gin-gave her:
https://whynotgin.dk/ginbutik/ginbog/

så har du den til 1. søndag i advent <3

Flere spændende indlæg om gin