billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Kaffe Tonic

Indrømmet: Jeg elsker gin!! Men jeg er altså også blevet ret vild med den her frække forfriskning i sommervarmen ☀️?

Under normale omstændigheder ville jeg aldrig dele en opskrift på WhyNotGin, uden at hovedingrediensen var gin, men i dag gør jeg altså en undtagelse – måske pga. varmen?!

Kaffe Tonic er by far det bedste alternativ jeg til dato har fundet til iskaffe. Det er forfriskende, koldt og har en virkelig herlig smag – kaffens næsten chokolade-bitre smag fungerer genialt sammen med tonicens citrusnoter og tørre smag.

Sådan gør du:
? lav (eller bestil) en god espresso
? Hæld den over isterninger
? Hæld god tonic i et andet glas med isterninger
? Hæld forsigtigt den kolde kaffe op i glasset med tonic
? Nyd dit mesterværk et øjeblik
? Twist evt. en appelsinskal over din Kaffe Tonic – hvis det virkelig skal være kræs!
?
Rør rundt og nyd – også om formiddagen!

Rigtig god fornøjelse
Kh Iben

Flere spændende indlæg om gin

Vil du se mit smukke ginbord?

Jeg har i ræ’tig ræ’tig lang tid ønsket mig et ræ’tig pænt (og al’ for dyrt) barbord. Nu har jeg

Fuglsang Tonic

De fleste har hørt om Fuglsang, ihvertfald når de ser logoet med den lille syngende fugl. Men det er formentlig