billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Kom med til GIN Cocktail Workshop

I forbindelse med ”Gin & Tonic Pop Up Bar – Havefest Edition” inviterer WhyNotGin til GIN Cocktail Workshop. Måske har du ikke kunne undgå at bemærke, at WhyNotGin tidligere har holdt Gin & Tonic Workshop – det har været mega sjovt (hvis vi selv må sige det) og nu tænker vi, at tiden er inde til at tage næste skridt. Simpelthen at bevæge os videre til de ikoniske GIN Cocktails.

I min seneste bog ”GIN. Historie – Opskrifter – Ginkartotek” finder du bl.a. en tidslinje over de klassiske og mest ikoniske gincocktails gennem tiden. Tidslinjen starter anno 1632 og slutter af med den poppede 80’er klassikker, nemlig opskriften på en Bramble Cocktail.
Der imellem er der røverhistorier, anekdoter og originale opskrifter på masser af kendte og mindre kendte gin-cocktails.

Til GIN Cocktail Workshop har jeg fået en af Københavns bedste bartendere til at komme og lære os alt hvad vi skal vide, når vi skal i gang med at imponere med Gin Cocktails i hjemmebaren.

Og jeg lover, du kommer til at imponere med dine ‘shake & stir skills’ efterfølgende – og vi taler ikke om dristige dansetrin!

For 250,- får du selv lov til selv at arbejde. Du skal lave en infused Hendrick’s & Tonic, en shaken Ramos Gin Fizz og en rørt Negroni. Du skal selvfølgelig også selv nyde dine anstrengelser.

Der er få billetter tilbage:

Fredag d. 10/11 kl. 17 – 18.30 køb billet her: https://billetto.dk/da/e/gin-cocktail-workshop-laer-det-fra-bunden-kl-17-00-18-30-billetter-219923
Fredag d. 10/11 kl. 19.30 – 21 køb billet her: https://billetto.dk/da/e/gin-cocktail-workshop-laer-det-fra-bunden-kl-19-30-21-00-billetter-219928
Lørdag d. 11/11 kl. 19 – 20.30 køb billet her: https://billetto.dk/da/e/gin-cocktail-workshop-laer-det-fra-bunden-kl-19-20-30-billetter-219922

Jeg håber du har lyst til at tage din bedste gin-ven under armen og være med.
Kh Iben

Flere spændende indlæg om gin

Fuglsang Tonic

De fleste har hørt om Fuglsang, ihvertfald når de ser logoet med den lille syngende fugl. Men det er formentlig