billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Lamb & Watt Tonic – den var ny!

Jeg er begejstret og i mægtigt humør! Der er nemlig landet spritny tonicvand på mit køkkenbord. Denne gang fra Lamb & Watt.
Det er altid sjovt at smage noget nyt og her skal jeg da lige love for, at der er nyheder på programmet. Faktisk flere nye smagskomponenter, der skiller dig ud og bidrager med noget helt nyt til gin-&-tonic-legen.

Der er 4 varianter i serien. En Original Tonic Water, en Cucumber Tonic Water, en Basil Tonic Water og en Hibiscus Tonic Water.

Til alle fire tonicvand er der brugt mineralvand (hvad ellers?!), de indeholder kun naturlige ingredienser, også naturlig kinabark og altså ingen kunstige tilsætningsstoffer. Tonicvandene er ikke sødet med sukker, men med økologisk blå agave. Og så er der fart på boblerne, altså kulsyren! Det kan jeg godt li’!

Jeg har smagt på sagerne og giver dem lidt kommentarer med på vejen:

L&W Original Tonic Water
Den klassiske og mest tørre, eller bitre variant, om du vil. L&W Original Tonic er ikke så tør at det støver i munden eller hviner i ørerne. Der er nærmere tale om en behagelig bitter note fra den naturlige kinin.

L&W Cucumber Tonic
Her er agurken ret tydelig og ikke til at tage fejl af. Der tale om en tonic, der gerne vil være en del af det samlede show og efterlade gennemtrængende noter, når der serveres G&T.
Tonicen har en saftig, grøn og den der en anelse tørre agurkesmag, som efterlader en forfriskende følelse i munden. Kinin er ikke meget bitter.

L&W Basil Tonic
Dejlig urtet både i næse og mund, men på igen måde basilikumspesto voldsom. Tværtimod. Der er tale om forsigtige krydrede noter. Basil Tonic er ikke voldsom bitter i smagen, men har en behagelig sødme og rund smag.

L&W Hibiscus Tonic
Den blomstrede og florale tonic i serien. Umiddelbart er der dejlig meget blomst i tonicen, især når man dufter til den, men kininen, den bitre smag, bliver hængende i munden og efterlader en meget mere tør smag, end jeg umiddelbart havde forventet. Det er kun et plus, i hvert fald i min bog. Det betyder nemlig at der er masser af bitterhed til ginen og sarte blomsternoter til at give et kækt twist uden at dominere den færdige G&T.

Jeg har allerede masser af formidable gin i tankerne til de 4 tonic. Og af samme grund har jeg så mega optur over, at det er L&W tonicvand, der er på programmet til WhyNotGin’s Gin & Tonic Workshop d. 27. Okt. 2017

 

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.