billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Menukort til Gin & Tonic Pop Up Bar 28. & 29. juni

Hold fast: det her menukort slår ALLE tidligere! Det bliver vildt!! Hvad du ikke kan se af billedet, men som jeg simpelthen ikke kan holde hemmeligt længere er, at du vil finde gin som: Limited Edition Tanqueray Lovage London Dry Gin, Pink Pepper Gin, Mary Le Bone og 7 andre vanvittige ginner!!

Det er den skinbarlige sandhed, når jeg siger at forberedelserne til Gin & Tonic Pop Up Bar  d. 28. & 29. juni er i fuld gang. Der er damp i maskinrummet og én af favoritopgaverne er ved at være på plads: udarbejdelsen af et pirrende Gin-&-Tonic-menukort!

Det er ingen hemmelighed, at den her opgave kommer ind som en af mine klare favoritter – kun overgået af dagene, hvor I kommer og vi sammen holder Gin & Tonic Fest! Altså d. 28. & 29. juni.

I kender konceptet: Der vil være mere end 250(! – det er rekord) forskellige gin at vælge i mellem, 6 forskellige tonic-varianter fra Fever-Tree og et væld af spændende typer tilbehør. Alle kombinationer uanset gin eller tonic koster 75 kr. pr. stk.

På Gin-&-Tonic-Menukortet finder du mine egne favoritter lige nu. Der vil både være knastørre, klassiske, nye, blomstrede, frugtigte, milde, bittere, citrusrige, danske, udenlandske, vakuumdestillerede og overraskende Gin & Tonics. Altså noget for enhver smag!

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til vi ses og til at løfte sløret for det færdige menukort.
Sæt X i kalenderen og sørg for at vær med til Gin & Tonic Pop Up Bar d. 28. & 29. juni i Njalsgade 21G, 2300 København S.

Vi ses!
Kh Iben Diamant

Flere spændende indlæg om gin

Big Dipper Gin

I efteråret 2018 lancerede That Boutique-Y Gin Company Big Dipper Gin sammen med Lizzie Ostrom (hende kommer vi tilbage til),

Ekobryggeriet Tonic

Vores svenske naboer har til tider været udfordret og underlagt besværlige begrænsninger, som monopolet, også kendt som Systembolaget, medfører. Det

Sacred Gin

Ian Hart og Hilary Whitney bor i Highgate, det pæne, nordlige London. Og selvom villavejen, en sommerdag, ikke afslører meget