billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Menukort til Gin & Tonic Pop Up Bar 28. & 29. juni

Hold fast: det her menukort slår ALLE tidligere! Det bliver vildt!! Hvad du ikke kan se af billedet, men som jeg simpelthen ikke kan holde hemmeligt længere er, at du vil finde gin som: Limited Edition Tanqueray Lovage London Dry Gin, Pink Pepper Gin, Mary Le Bone og 7 andre vanvittige ginner!!

Det er den skinbarlige sandhed, når jeg siger at forberedelserne til Gin & Tonic Pop Up Bar  d. 28. & 29. juni er i fuld gang. Der er damp i maskinrummet og én af favoritopgaverne er ved at være på plads: udarbejdelsen af et pirrende Gin-&-Tonic-menukort!

Det er ingen hemmelighed, at den her opgave kommer ind som en af mine klare favoritter – kun overgået af dagene, hvor I kommer og vi sammen holder Gin & Tonic Fest! Altså d. 28. & 29. juni.

I kender konceptet: Der vil være mere end 250(! – det er rekord) forskellige gin at vælge i mellem, 6 forskellige tonic-varianter fra Fever-Tree og et væld af spændende typer tilbehør. Alle kombinationer uanset gin eller tonic koster 75 kr. pr. stk.

På Gin-&-Tonic-Menukortet finder du mine egne favoritter lige nu. Der vil både være knastørre, klassiske, nye, blomstrede, frugtigte, milde, bittere, citrusrige, danske, udenlandske, vakuumdestillerede og overraskende Gin & Tonics. Altså noget for enhver smag!

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til vi ses og til at løfte sløret for det færdige menukort.
Sæt X i kalenderen og sørg for at vær med til Gin & Tonic Pop Up Bar d. 28. & 29. juni i Njalsgade 21G, 2300 København S.

Vi ses!
Kh Iben Diamant

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.