Gratis fragt ved køb over 750 kr

Om WhyNotGin

Jeg hedder Iben og er fuldtids gintusiast.

Jeg har blogget om gin, tonic og hvad der ellers rør sig på den danske og udenlandske gin-scene siden efteråret 2014. Jeg troede, at jeg efter min kandidat på Copenhagen Business School skulle bruge min cand.merc. Brand and Communication Mangement til at lave awesome digital kommunikation og markedsføring for et af Københavns pulserende mediebureauer – i stedet er det blevet til gin fra 8 til 4 +lidt mere både online og i den virkelige verden.

Jeg drikker psyko meget gin og mixer helst med tonic – WhyNotGin er stedet hvor jeg deler ud af mine ginoplevelser, store som små. Jeg er ikke gin-snob og glemmer aldrig hvorfor jeg forelskede mig i livseliksiren juniper juice, der får mig til at smile, lidt mere end ellers!

Jeg bor i København, som også er byen, hvor jeg drikker størstedelen af mine fredagssjusser, der ofte begynder med G og slutter på T.

Jeg har ledt efter verdens bedste Gin & Tonic i noget der minder om 10 år – jeg har heldigvis ikke fundet den endnu, så min research fortsætter og du er mere end velkommen til at lade dig ginspirere og måske endda dele dine egne ginstunder med #whynotgin

Let the fun be gin!
Iben