The Original Tonic

Prøv lige at se. En helt serie af tonicvand der til forveksling ligner kulørte lamper. Det kan man da kun blive glad af. Jeg har kigget nærmere på den farverige serien fra The Original Tonic og skrevet et par ord om mine iagttagelser og smagsoplevelser.

Der er virkelig tænkt ud af den traditionelle tonic-boks, når det kommer til The Original Tonic. I serien finder du både farver og smage du ellers ikke forbinder med tonic. Og hele balladen kommer naturligvis både med og uden sukker. Der er ti(!) varianter i alt og formentlig lidt til enhver smag. Smagsvariationerne giver i hvert fald masser af muligheder for at efterlade sit helt eget præg på klassikeren over dem alle; en Gin ’n Tonic Originale.

Original Classic Tonic – enhver tonicseries must have. Den klassiske tørre og behageligt bitre all round tonic. Original Classic Tonic gør det godt og fremhæver det bedste i din gin. Den hverken kamuflerer eller twister smagen i nye eller eksotiske retninger. Foruden kinin og sukker er der brugt citron og appelsin til at give tonicen dens karakter. Her er der tale om en tonic, der giver plads til din gin. Brug den all round.

Original Classic Zero Tonic – tonicen er lavet efter samme opskrift som ovenstående, nu bare uden sukker. Resultatet er naturligt nok en mere tør tonic. Brug den allround og hvis du ka’ li’ din Gin & Tonic ekstra tør.

Original Yuzu Ocha Tonic – Seriens delikate og alsidige tonic, med en sprød citrusnote fra japansk yuzu citrus med forsigtige noter af grøn matcha te. Brug den til at komplementere de lettere ginner, eventuelt de japanske, eller ginner med en fremtrædende citrusnote. Det kunne eksempelvis være Malfy Con Limome, Rives Special Gin eller Monkey 47. 

Original Berries Tonic – tonic med en sød og frisk smag af sommerbær og lavendel. Syreren du kender fra jordbær er udemærket gengivet i Original Berries Tonic. Prøv den hvis du er vild med variation i din G&T. 

Original Berries Zero – Den slanke variant. Smagen er en anelse mere tør og en anelse mindre intens i bær-smagen. Til gengæld er boblerne helt ustyrlige og det er fedt. 

Original Cherry Tonic – tonicen du skal have fingre i, hvis du lever efter mottoet ”more is more”. Der er fuld skrald på den aromatiske smag af kirsebær og et strejf af rosenblade. Forstil dig tonicens svar på Hollywoodfilmen Eyes Wide Shut og server en Gin & Tonic der er en lille smule for meget, men helt genial! 

Original Citrus Tonic – hvis du af og til falder i kategorien “alt-skal-være-øko-og-helt-og-aldeles-naturligt” så giv dig selv et velfortjent pusterum og opfør dig som en rebel – drik en blå G&T. Med Original Citrus Tonic får du et inferno af citrusnuancer. Du finder både lime, citron, den bitre bergamot, grapefrugt og bitre appelsiner i tonicen.

Original Citrus Zero Tonic – igen den slanke variant, der er en anelse mindre intens i citrus-smagen. Men det gør faktisk ikke noget.  

Original Acai & Ginger – den her tonic skal du vælge, når der gerne må være lidt ekstra pep i din Gin & Tonic. Du ved lørdags pep, ik?! Vælg en klassisk gin som eksempelvis Beefeater eller Rives Original Gin og få glæde af tonicens mange smagsindtryk fra både eksotisk Açai og varm ingefær samt søde, vilde blåbær. Er du derimod tilhænger af en fuldstændig traditionel (og kedelig) G&T er denne tonicvand nok ikke lige noget for dig. 

Original Mint Tonic – Her får du en tonic med grøn farve og en fremtrædende kølig myntesmag. Server dig en After Eight G&T eller brug den, til den flaske rom der har forvildet sig ind i din ginsamling.

Flere spændende indlæg om gin

Gin & Tonic Cruise 2020

Selvfølgelig skal vi også sejle kanalrundfart og nyde skønne Gin & Tonics sommeren 2020! Du finder alle afgange her: https://billetto.dk/users/iben-whynotgin-dk

GIN – til den kolde tid

Venner, i dag er en mægtig dag! Min fjerde bog “GIN – til den kolde tid” er kommet frisk fra