billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

Vil du se mit smukke ginbord?

Jeg har i ræ’tig ræ’tig lang tid ønsket mig et ræ’tig pænt (og al’ for dyrt) barbord. Nu har jeg saftsusme investeret i det. Jeg har gået og ventet på den perfekte anledning til at forkæle mig selv med det alt for dyre, men utroligt pæne barbord. Jeg har overvejet, om jeg kunne bruge min “jeg-er-blevet-mor-præstation”, men har det alligevel lidt underligt med, at en baby skal belønnes med noget der rimer på alkohol, ik? (og ja ja, Agnes er naturligvis den største præmie i sig selv – så tilbage til det nye barbord).

Efter et inferno af pap og plastik, som bordet var pakket ind i, stod det dér i al sin marmorpragt og strålede. Det skulle ikke engang samles. Jeg fik hurtigt kylet indholdet fra det gamle (og pilskæve) barbord over på det nye og drysset en potteplante og et par bøger udover. Det er blevet så fiiint. Og imens jeg sad dér i sofaen og nød en iskold G&T og min investering, slog dig mig, at der er sket en del siden mit aller første barbord.

Jeg blev helt nostalgisk og har været langt tilbage på kamerarullen, så langt at jeg nu klar til at præsentere pendanten til fitnessbloggernes Før og Efter billeder – nu bare på ginsk. Mit første bord var faktisk et jeg overtog i en lejlighed jeg flyttede ind i. Inklusiv sjatter! Det var et gammelt hvidt klapbord, der siden har været byttet ud et par gange – typisk i forbindelse med flytninger.

Velkommen ombord på barbords-rejse:

Den aller første gang (er aldrig rigtig noget at prale af, vel)
Se nu begynder det at ligne noget
Flytning er bare ik’ sjovt, heller ikke for barbordet
Home is where the gin is…
I kender det jo godt
Se nu der. Ordnet og arrangeret med nyplukkede blomster
Forårsrengøring på ginhylden
Vi har en helt klar aftale om hvor meget gin der må være i stuen. Men ikke på værelset. Så det her er måske i virkeligheden mere behind the (gin)scene
Ingen lever evigt…
Tadaaa – ik’ tosset, vel!

 

Skål!
/Iben 

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.