Den 24. maj modtog jeg en bitte agurkeplante fra Hendrick’s Gin. De betroede mig en levende plante og opgaven at gro en agurk. Selvfølgelig til min Hendrick’s Gin & Tonic, så jeg var klar med hjemmedyrket agurk til World Cucumber Day. Samtidig var jeg med i konkurrencen om at vinde en 15 liters Hendrick’s Gin – ok awesome, hvis du spørger mig! Men den løber jeg nok ikke med…

I dag er det så dagen. World Cucumer Day 2017. Status er pt rimelig lunken, ikke bare fordi min bitte agurkeplante, meget skuffende, ikke har leveret så meget som en mini-agurk, så jeg istedet har måtte ty til det kommercielle alternativ, men mest fordi plantens største gren, eller skal vi sige stikling, nu er knækket og jeg er sat totalt til vægs i kampen om en KÆMPE flaske Hendrick’s. Suuk.

Jeg har passet, plejet, synget for og vandet den plante – sågar med en sjat Hendrick’s Gin i jagten på en hjemmedyrket agurk. Men jeg giver ikke op. Jeg prøver bare igen. Og jeg skal nok dokumentere når det lykkes! Heldigvis smager min Gin & Tonic virkelig godt her på terrassen, hvor solen endelig er tittet frem. Så status er i virkeligheden nok lidt mere end bare lunken.

Skål og glædelig World Cucumber Day – en dag jeg aldrig har hørt om før, men som da helt sikkert kommer med på listen over mægtige anledning til at servere en vidunderlig G&T!

Kh Iben

Billeddokumentation der beviser, at det faktisk var blevet til lidt plante i går, før ulykken indtræf:

Agurkeplanten 24. maj

Vækststatus 8. juni

Næsten 1 meter agurkeplante d. 13. juni – men uden agurker…