billede af iben til blog

Iben Diamant

Det er mig som står bag WhyNotGin. Gin handler for mig om  eminente smagsoplevelser, men i ligeså stor grad selve ginglæden.

Vi nyder og snakker om gin af en helt bestemt årsag. Det er sjovt, spændende og tilnærmeligt. Det skal det fortsat være – også selvom vi nørder med tingene.

Velkommen til mit univers.

Gin Events

World Cucumber Day 14. juni 2017

Den 24. maj modtog jeg en bitte agurkeplante fra Hendrick’s Gin. De betroede mig en levende plante og opgaven at gro en agurk. Selvfølgelig til min Hendrick’s Gin & Tonic, så jeg var klar med hjemmedyrket agurk til World Cucumber Day. Samtidig var jeg med i konkurrencen om at vinde en 15 liters Hendrick’s Gin – ok awesome, hvis du spørger mig! Men den løber jeg nok ikke med…

I dag er det så dagen. World Cucumer Day 2017. Status er pt rimelig lunken, ikke bare fordi min bitte agurkeplante, meget skuffende, ikke har leveret så meget som en mini-agurk, så jeg istedet har måtte ty til det kommercielle alternativ, men mest fordi plantens største gren, eller skal vi sige stikling, nu er knækket og jeg er sat totalt til vægs i kampen om en KÆMPE flaske Hendrick’s. Suuk.

Jeg har passet, plejet, synget for og vandet den plante – sågar med en sjat Hendrick’s Gin i jagten på en hjemmedyrket agurk. Men jeg giver ikke op. Jeg prøver bare igen. Og jeg skal nok dokumentere når det lykkes! Heldigvis smager min Gin & Tonic virkelig godt her på terrassen, hvor solen endelig er tittet frem. Så status er i virkeligheden nok lidt mere end bare lunken.

Skål og glædelig World Cucumber Day – en dag jeg aldrig har hørt om før, men som da helt sikkert kommer med på listen over mægtige anledning til at servere en vidunderlig G&T!

Kh Iben

Billeddokumentation der beviser, at det faktisk var blevet til lidt plante i går, før ulykken indtræf:

Agurkeplanten 24. maj
Vækststatus 8. juni
Næsten 1 meter agurkeplante d. 13. juni – men uden agurker…

Flere spændende indlæg om gin

Gin & TV – 2. okt

Jeg ved det godt… Der sker ikke så meget her på domænet for tiden. Det er der flere forklaringer på.

Gin & TV – 14. august

Gin & TV – en online smagning er virkelig sjovt! Og I er vilde med det. Og det er vi

Årets Gin Julegave

Køb et ekslusivt smagesæt til den 15. januar. Vi sender ud medio december, så den er parat til at ligge under træet.